top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBoswachter 't Enge Bos

THEE IS HET NIEUWE BIER


Wat een goede bijzondere  titel, heb het helaas niet zelf verzonnen....maar ben het er wel helemaal mee eens. Wereldwijd is thee immers de meest gedronken "drank" en tegenwoordig in steeds meer smaken beschikbaar. De kreet "Bier en mannen" past altijd, maar helaas associëren mannen zich niet graag met thee, dan komt snel de uitspraak ter tafel:  "thee is voor watjes" 

Laat staan een high tea daar willen mannen zeker niets van weten terwijl ze gek genoeg dol zijn op taart en andere lekkernijen. Bij 't Enge Bos waar het motto is "High tea in 't Enge Bos is anders dan anders"......hier kunnen mannen zich in ieder geval uitleven door hout te zagen en vuur te stoken. Genieten bij het eigen gestookte vuurtje met een lekkere bak thee (of ouderwets vers opgegoten bak koffie) de natuur en alle lekkernijen....dat moet iedere man toch aanspreken. 

Een biertje als toetje, de beloning voor het vuurtje stoken, wat zal het biertje dan goed smaken. 

Ben benieuwd wanneer ik de eerste groep met alleen heren mag ontvangen om te komen high tea'en !!!!

ps...het toetje wel zelf meenemen


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

50 jaar 't Enge Bos

1968-2018. 't Enge Bos, bestaat deze maand (oktober) 50 jaar. In oktober 1968 zijn de eerste bomen neer gezet door Ome Cock om zo op deze wijze iets terug te doen voor de natuur, als tegenhanger voor

bottom of page